sreda, 25. marec 2015

6 najboljših destinacij za smučanje v Alpah

Samooskrba počitnice so zelo kul način za preživljanje prostega časa s prijatelji in družino, še posebej, če nameravate iti smučanje v Alpah. Takšna namestitev ponuja popolno ravnotežje med zasebnostjo in dostopnost - ki je vedno plus za tiste, ki iščejo, da bi večino svojega časa navzdol.

Torej, kje lahko najdete najboljše self-poskrbljeno koče, vil ali stanovanj, če ste se odločili, da gredo smučanje v Alpah? Tu je šest top destinacij, ki vam pomagajo odločiti.

1. Neveste le Bain - Nekdanji olimpijski vasi je dobra prva izbira, če priročno je vaša naloga. Obstaja neposredna Eurostar linijo iz Londona in žičnice, ki povezuje naselje z Méribel. Če ste tekmovanje v teku na proračun in bi radi zip v in iz francoskih Alp, brez pretiranega napora, Brides le Bain je tista, ki jo boste želeli preveriti.

2. Courcheval - Obstaja dejansko veliko satelitskih naselij v Courcheval, vsak ponuja nekaj edinstvenega za obiskovalce. Najbolj pomembna stvar, da se spomnite, pa je, da so te destinacije, kjer lahko izberete med udobnih apartmajev in luksuznih koč, da se ujemajo svoj proračun. Vsak od ljubkih vasi ponuja edinstveno paleto perks in znamenitosti, in ni narobe, da izberejo eno.

3. La Tania - La Tania je bila zgrajena od tal navzgor za olimpijske apartmaji hrvaška igre Albertville 1992, in je od takrat catering izključno za obiskovalce, ki želijo iti smučanje v Alpah. Njegova bližina gozda, zaradi česar je idealna destinacija, če želite, da se pomešajo svoje smučanje z malo spoštovanje narave.

4. La Plagne - Če resort obsežno skupaj z bogatim izborom smučarskih prog je tisto, kar ste iskali, potem si ne more iti narobe z La Plagne. Imate več sto kvadratnih kilometrov skiable zemljišč za delo z, in letovišče sam je ogromen - sprejem deset vasi znotraj njenih meja. To je kraj, da pridejo, ko želite, da bi povečali svoj smučanje potencial.

5. Les Arcs - Če želite obiskati sodobno letovišče s svoj pravičen delež zgodovinskega pohvale, bo Les Arcs zagotovo fit račun. S poudarkom na oblikovanju in arhitekturi, je to predvsem letovišče izžareva slog 20. stoletja in njena senzibilnost so pomagale vzpostaviti svoje mesto kot ugodnostmi destinacija za tiste z izostrenim očesom za veliko pogledov in estetsko postavitev.

6. Val Thorens - Če smučanje visoke nadmorske višine v Alpah je bolj tvoja igra, letovišče Val Thorens je eden odjaviti. Nahaja se na 2.300 metrih nadmorske višine, je to najvišja resort v vsej Evropi - prednost, ki zagotavlja odlično snega praktično vse leto. Obstaja kar nekaj apartmajev in koč, da izberejo - čeprav ne pričakujejo, da bodo videli nobenih dreves to visoko.

Naj bo teh šest krajev v mislih, in ne boste mogli izbrati popolno samooskrba nastanitev, ki vam pomaga, apartmaji hrvaška da večino svojega potovanja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar