torek, 31. marec 2015

Kaj to pomeni biti Izseljeni? 1. del

Ali želite, da zapustijo svojo domovino zaradi davkov, omejenih delovnih priložnosti, ali pa imate le željo, da bi živeli drugačno življenje? Ali želite, da bi našli boljše možnosti za boljše življenje drugje? Ali načrtujete, da bi se to zgodilo? Če je tako, ste del novega trenda ljudi, imenovanih "zdomci".

Poišči svoj hotel:



Opredelitev slovar izraza "tujega" ali "izseljenec" pomeni tisti, ki daje gor svoje stalno prebivališče ali državljanstvo. Kot je predlagano, razlogi so pogosto za davčne ugodnosti. Danes delo v tujini je vse bolj in bolj pogosti. Ljudje, ki se gibljejo v prostoru, ki omogoča finančno smiselno do njih, kraj, kjer je manj vladno vmešavanje, in kraj, kjer lahko najdejo boljše gospodarske priložnosti.

Trend je, da mnogi ljudje menijo, da delajo težje last minute hrvaška in daljše dneve brez prave koristi v zameno. Vladni ukrepi so vedno strožji in se zdi, da bi vplival bolj na enem osebnem življenju. Razumljivo je torej, da bi ena začnete iskati na drugih možnostih z manj davkov ali celo davčnih olajšav za vlaganja v novi deželi. V mnogih državah v razvoju, vladam delajo z vami, kot so videti, kot upanje za novo prihodnost svoje države. Zakaj ne bi šel nekam, ki ponuja veliko nižjo ali celo ničelno davkov na dohodek in višji življenjski standard, za manj denarja.

Neverjetno sodobna tehnologija, ki je na voljo, da nas v teh dneh odpira možnosti in svobodo, da živijo kjerkoli želite. Vse ena potrebuje, je računalnik, visoke hitrosti dostopa do interneta in telefon za vas, da se v podjetjih, ki se lahko izvede od koderkoli in kadarkoli. Elektronsko bančništvo prav tako živijo v tujini, celo veliko lažje in bolj izvedljivo. Lahko bi imeli svoj denar v Veliki Britaniji, na primer, ko ste živeli v Panami. Lahko premaknete svoj denar kjerkoli želite, in če ste naredili svojo domačo nalogo, lahko premaknete svoj denar tja, kjer bi radi in pridobili najboljše obresti ali donose. V mnogih primerih je to popolnoma neobdavčena in brez vmešavanja vlade.

.

Smiselno je, potem, da opravljate svoje raziskave in če last minute hrvaška mislite, da izseljenec, da izberejo najboljšo državo za vas. Vi, s svojim delom in poslovnih znanj, finančnih sredstev so vam na voljo v času, je lahko velika prednost za druge države, ki ponujajo boljše in svobodnejši način življenja.

Obstaja veliko žarišč danes, da so izseljenci gibljejo na. Države, kot so Argentina, Belize, Brazilije, Čila, Hrvaške, Ekvador, Francija, Honduras, Italija, Malezija,

Portugalska, Romunija, Nikaragva, Panama in na Tajskem, če naštejemo le nekatere.

Ali imate težave pri izbiri, kjer bi si želeli živeti? Naslednji teden bom dal ideje in predloge, kako iti o tem.

Imajo velik teden.

Citat tedna

"Če se premaknete, kraj, kjer ste, je kraj, kjer vedno boš." Ashleigh Brillaint.

Delež v tednu

Ali nameravate premakniti in živeti v drugi državi? Kam nameravate last minute hrvaška iti? Cenil bi svoje znanje in povratne informacije o koristih prehoda na to državo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar